Real reviews 2022

Τα σχόλιά σας μας βοηθούν να βελτιώνουμε την πλατφόρμα μας και να σας παρέχουμε μια άριστη εμπειρία συναλλαγών, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Δείτε τις αξιολογήσεις που έχουμε λάβει και γράψτε μας τις προτάσεις σας. Τα σχόλιά σας είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα!. View the ratings and leave your own suggestions. We appreciate your feedback!

Customer Reviews

2022-02-26 23:02:33
The best broker I've used in my trading experience!!! I love the high payouts ????
οι κριτικές δημοσιεύονται χωρίς αλλαγές στο αρχικό κείμενο
2022-02-26 13:46:45
Pocket options is easy to use, and is a very fun way to make money
οι κριτικές δημοσιεύονται χωρίς αλλαγές στο αρχικό κείμενο
2022-02-26 11:58:40
GREAT platform for my fast trades on binary!!!!
οι κριτικές δημοσιεύονται χωρίς αλλαγές στο αρχικό κείμενο
2022-02-25 22:01:55
سلام پاکت آپشن بسیار عالی هست کار بااین بروکر بسیار آسان هستش
οι κριτικές δημοσιεύονται χωρίς αλλαγές στο αρχικό κείμενο
2022-02-25 06:06:17
Great Platform with the best…
Great Platform with the best technology, really high pay rates and tons of options to trade, and outstanding rapid-response customer service. Plus they offer great rewards when you trade on this platform.
οι κριτικές δημοσιεύονται χωρίς αλλαγές στο αρχικό κείμενο
2022-02-25 05:55:18
افراد مختلف در پاکت آپشن نظرات مختلفی دارند. من به نظرات همه احترام میگزارم، اما برخی از نظرات بدون حقیقت و خارج از انصاف هستند. نظرات افرادی که بدون دانش ترید می کنند، این افراد در صورت برنده شدن برد خودشون رو به توانایی خودشون و هنر معامله مرتبط می دانند و در صورت باخت،تقصیر رو به گردن بروکر می اندازند.
به نظر من ترید کردن بدون دانش ترید در هر بازار به قمار شباهت دارد پس بدون دانش باینری نباید وارد بازی باینری بشویم. پاکت آپشن تنها بروکری است که علاوه بر تلاش برای آموزش مشتریان در تمام مراحل همراه مشتریان آماتور و حرفه ای خود است و من اگرچه هنوز به سود نرسیدم ولی به این نتیجه رسیدم که پاکت آپشن از سود بردن مشتریان و ترغیب دیگر مشتریان به ترید بیشتر سود میبرد و تمام تلاش خود را برای آشنایی مشتریان با دانش ترید می کند. من از پاکت آپشن سپاسگزارم.
οι κριτικές δημοσιεύονται χωρίς αλλαγές στο αρχικό κείμενο
2022-02-23 15:56:13
این بروکر جزو بهترین بروکرهاست با پلتفرم عالی و اندیکاتور و اسیلاتورهای متعدد، پشتیبانی از اکثر ارزها و سهام ها ، واریز و برداشت سریع و به طریق های مختلف، و پشتیبانی قوی و عالی. من که خیلی راضی ام.
οι κριτικές δημοσιεύονται χωρίς αλλαγές στο αρχικό κείμενο
2022-02-23 15:24:39
Just joined pocketoption after reviewing it for a week now. I'm excited to get started. Go PO!!!!
οι κριτικές δημοσιεύονται χωρίς αλλαγές στο αρχικό κείμενο
2022-02-23 14:32:24
This is an awesome trading company. I absolutely love this platform, it allows me to make quick and easy trades. Definitely 5 stars
οι κριτικές δημοσιεύονται χωρίς αλλαγές στο αρχικό κείμενο
2022-02-23 02:06:28
I have been with Pocket Option for approximately 6 months and I can honestly say they are one of, if not the best broker out there. I have made withdraws with no problems and the platform is very easy to navigate thru. By far the best broker I have used in my 2 years of trading.
οι κριτικές δημοσιεύονται χωρίς αλλαγές στο αρχικό κείμενο

Υποβολή κριτικής για την Pocket Option

Παρακαλούμε σημειώστε:

Για να υποβάλετε μια κριτική, θα πρέπει να είστε επαληθευμένος χρήστης.