真实评论%s

您的反馈信息有助于我们改进服务质量,并为您提供量身定做的更优质的交易体验. 查看评分并留下您自己的建议。我们十分感谢您的反馈 !

Customer Reviews

2022-02-26 23:02:33
The best broker I've used in my trading experience!!! I love the high payouts ????
评论在不更改原始文本的情况下发布
2022-02-26 13:46:45
Pocket options is easy to use, and is a very fun way to make money
评论在不更改原始文本的情况下发布
2022-02-26 11:58:40
GREAT platform for my fast trades on binary!!!!
评论在不更改原始文本的情况下发布
2022-02-25 22:01:55
سلام پاکت آپشن بسیار عالی هست کار بااین بروکر بسیار آسان هستش
评论在不更改原始文本的情况下发布
2022-02-25 06:06:17
Great Platform with the best…
Great Platform with the best technology, really high pay rates and tons of options to trade, and outstanding rapid-response customer service. Plus they offer great rewards when you trade on this platform.
评论在不更改原始文本的情况下发布
2022-02-25 05:55:18
افراد مختلف در پاکت آپشن نظرات مختلفی دارند. من به نظرات همه احترام میگزارم، اما برخی از نظرات بدون حقیقت و خارج از انصاف هستند. نظرات افرادی که بدون دانش ترید می کنند، این افراد در صورت برنده شدن برد خودشون رو به توانایی خودشون و هنر معامله مرتبط می دانند و در صورت باخت،تقصیر رو به گردن بروکر می اندازند.
به نظر من ترید کردن بدون دانش ترید در هر بازار به قمار شباهت دارد پس بدون دانش باینری نباید وارد بازی باینری بشویم. پاکت آپشن تنها بروکری است که علاوه بر تلاش برای آموزش مشتریان در تمام مراحل همراه مشتریان آماتور و حرفه ای خود است و من اگرچه هنوز به سود نرسیدم ولی به این نتیجه رسیدم که پاکت آپشن از سود بردن مشتریان و ترغیب دیگر مشتریان به ترید بیشتر سود میبرد و تمام تلاش خود را برای آشنایی مشتریان با دانش ترید می کند. من از پاکت آپشن سپاسگزارم.
评论在不更改原始文本的情况下发布
2022-02-23 15:56:13
این بروکر جزو بهترین بروکرهاست با پلتفرم عالی و اندیکاتور و اسیلاتورهای متعدد، پشتیبانی از اکثر ارزها و سهام ها ، واریز و برداشت سریع و به طریق های مختلف، و پشتیبانی قوی و عالی. من که خیلی راضی ام.
评论在不更改原始文本的情况下发布
2022-02-23 15:24:39
Just joined pocketoption after reviewing it for a week now. I'm excited to get started. Go PO!!!!
评论在不更改原始文本的情况下发布
2022-02-23 14:32:24
This is an awesome trading company. I absolutely love this platform, it allows me to make quick and easy trades. Definitely 5 stars
评论在不更改原始文本的情况下发布
2022-02-23 02:06:28
I have been with Pocket Option for approximately 6 months and I can honestly say they are one of, if not the best broker out there. I have made withdraws with no problems and the platform is very easy to navigate thru. By far the best broker I have used in my 2 years of trading.
评论在不更改原始文本的情况下发布

为 Pocket Option 提交评论

请注意

您需要成为经过验证的用户才能提交评论