Motorul optimizat de randare a graficelor reduce timpul de încărcare și mărește durata de viață a bateriei cu până la 25%.

Recenzii reale 2023

Feedback-ul dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de tranzactionare mai buna, adaptata in mod specific nevoilor dvs.. Vizualizati evaluarile si lasati-va propriile sugestii. Apreciem parerea dumneavoastra!

Recenziile Clienților

2021-12-09 00:54:47
Good broker nice app
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-12-08 21:09:25
I really like this trading platform because of the achievements and trading advantages. Its nice to be able to increase your deposit by using a bonus promo code or activating different advantages with gems earned while trading.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-12-06 22:01:59
Gotta love pocket option!!!!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-12-06 04:54:33
Very good... Deposit dan penarikan sangatlah cepat,... Sukses selalu...
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-12-04 06:42:52
I love pocket option!!!!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-12-02 00:05:41
great trading broker haven't had any problems, and its very easy to use
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-11-30 03:19:23
I love this broker! when i start i was worried about my withdrawals but i already take out more than 3000 dls! i read a lot of bad reviews but i can asure you. this is true and is working 100 %
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-11-28 19:54:02
I have traded in binary option form two years i have used lot of brokers but Trading with pocket option has no compromise with other brokers.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-11-26 10:37:29
Great trading website, everything is clean and understandable.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-11-26 08:39:28
best plateform ever
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original

Trimiteți o recenzie pentru Pocket Option

Vă rugăm să rețineți

Trebuie să fiți un utilizator verificat pentru a trimite o recenzie