Motorul optimizat de randare a graficelor reduce timpul de încărcare și mărește durata de viață a bateriei cu până la 25%.

Recenzii reale 2024

Feedback-ul dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de tranzactionare mai buna, adaptata in mod specific nevoilor dvs.. Vizualizati evaluarile si lasati-va propriile sugestii. Apreciem parerea dumneavoastra!

Recenziile Clienților

2023-09-12 05:33:12
Support response is very fast, withdrawal is no problem. But it takes quite a long time to verify your identity. But I still believe in this broker because my friends play with no problems at all. And I hope there is no problem with me either.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-09-11 12:00:37
Good trading platform
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-09-11 03:32:19
Great platform to trade
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-09-10 03:20:19
Thanks you pocket
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-09-10 00:24:45
Legit Binart Options broker. I have made 1000 trades and profited. Fast deposits via Bitcoin and no issues with withdrawals. Read disclosures if taking a bonus, thats where people get upset and think the platform is a scam because they cannot withdraw the bonus without the required turnover.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-09-09 23:02:52
Best binary option platform with all trading advantage and require indicators. fast deposit in instant. recommended platform.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-09-09 19:49:06
best platform for trading
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-09-09 13:06:54
Best binary option platform. Fast deposit and withdrawal compare to other binary platform.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-09-09 06:45:22
Best binary option platform. Fast deposit and withdrawal compare to other binary platform.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-09-08 22:50:09
Some time withdrawal make some problems by provider side otherwise very good
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original

Trimiteți o recenzie pentru Pocket Option

Vă rugăm să rețineți

Trebuie să fiți un utilizator verificat pentru a trimite o recenzie