Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Real reviews 2023

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2023-01-30 17:31:03
It's good though am still a newbie i havnt received any money yet but humble.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-30 13:42:58
VERY GOOD PLATFORM
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-30 08:44:08
Very profitable App, important to learn on demo first and take things slow and steady, app functionality is superb
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-30 01:12:35
This is a good trading platform to get started and learn your trading strategy. Withdrawals are simple and fast to my experience. I would definitely recommend Pocket Option to new traders.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-29 19:53:57
Love the platform it’s amazing nothing better
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-29 06:51:00
I really enjoy pocket option you are literally making money with patience
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-29 04:17:59
A very strong binary options platform with most of the world's markets with a profit of more than 90% and most importantly, the trading time can be started from 5 seconds. I have a regular payment and I recommend it. Javad Abbasi user41053113
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-28 23:48:27
Easy trading & great trading community.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-28 17:10:58
easy trading and great community.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-28 13:09:16
Best customer service i have experience
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za PO TRADE

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik