Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2023

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2022-11-03 01:47:44
Bardzo polecam jestem zadowolony
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-10-25 22:45:16
I like it ????????
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-08-17 22:29:35
super apka, fajne bonusy, łatwa w obsłudze ,
user28195641
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-02-26 04:54:40
I like it one of the best trading platforms
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-09-17 17:49:41
Bardzo dobra platforma do handlu.
szybka realizacja zleceń handlowych oraz szybka realizacja wypłat.
polecam
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-03-12 22:33:57
Really helpful customer, quick verification of documents. And what is most important application is build for every one . MENY OPTION OF TAKEING PROFIT WHITOUT OF DEPOSIT.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-01-30 17:31:03
It's good though am still a newbie i havnt received any money yet but humble.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-01-30 13:42:58
VERY GOOD PLATFORM
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-01-30 08:44:08
Very profitable App, important to learn on demo first and take things slow and steady, app functionality is superb
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-01-30 01:12:35
This is a good trading platform to get started and learn your trading strategy. Withdrawals are simple and fast to my experience. I would definitely recommend Pocket Option to new traders.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla PO TRADE

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem