Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2023

Maklum balas anda membantu kami menambah baik perkhidmatan dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat rating dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2023-01-23 11:17:14
terbaik
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-30 17:31:03
It's good though am still a newbie i havnt received any money yet but humble.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-30 13:42:58
VERY GOOD PLATFORM
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-30 08:44:08
Very profitable App, important to learn on demo first and take things slow and steady, app functionality is superb
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-30 01:12:35
This is a good trading platform to get started and learn your trading strategy. Withdrawals are simple and fast to my experience. I would definitely recommend Pocket Option to new traders.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-29 19:53:57
Love the platform it’s amazing nothing better
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-29 06:51:00
I really enjoy pocket option you are literally making money with patience
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-29 04:17:59
A very strong binary options platform with most of the world's markets with a profit of more than 90% and most importantly, the trading time can be started from 5 seconds. I have a regular payment and I recommend it. Javad Abbasi user41053113
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-28 23:48:27
Easy trading & great trading community.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-28 17:10:58
easy trading and great community.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk PO TRADE

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan