Real reviews 2022

بازخورد شما به ما در بهبود خدمات کمک می کند و موجبات تجربه تجاری بهتر، متناسب با نیازهای خاص شما را فراهم می سازد. رتبه بندی ها را مشاهده کنید و پیشنهادات خود را ارائه دهید. ما از نظرات شما قدردانی می کنیم!

Customer Reviews

2022-06-20 08:13:39
very good supports team just a bit unlucky lately
all good be happy enjoy
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-06-19 22:59:15
Best broker hands down!!!!
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-06-17 00:18:59
Parabéns pela plataforma estarei sempre na plataforma muito boa mesma a plataforma pra depositar e muito rapido e pra sacar tambem
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-06-16 11:16:13
Good broker
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-06-15 15:56:50
I'm in the U.S. and this is absolutely the best platform in my opinion. I continue to enjoy trading here and really love the perks of this platform as well.
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-06-14 20:59:12
BEST Platform :)
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-06-14 02:07:41
Hello . I'm glad I entered this platform. They have a good platform. They have a variety of payment methods and complete trading tools. The profit of the markets is very high. ”User31156152”
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-06-14 00:52:30
Very good trading platform. Market profits are high. They are regular. They pay special attention to the user.
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-06-13 12:44:15
Great App !
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-06-13 01:48:13
Great platform
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود

برایs ظر ارسال کنید

لطفا توجه داشته باشید

برای ارسال نظر باید یک حساب کاربری وریفای شده باشید