Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2023-07-08 20:42:50
Great
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-07-08 08:52:16
Better
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-07-08 07:01:31
This is my favorite platform for trading and practicing how to earn money online
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-07-07 21:49:31
T????❤️‍????????❤️‍????????????❤️‍????❤️‍????????????????❤️‍????????????❤️‍????❤️‍????❤️‍????????❤️‍????❤️‍????❤️‍????????❤️‍????❤️‍????????❤️‍????????❤️‍????❤️‍????❤️‍????❤️‍????????❤️‍????❤️‍????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????❤️❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-07-06 15:29:02
Great , never hold withdrawal , regulated platform for Binary ........
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-07-06 06:05:34
So far been over 2 months and this platform is compared to another one I was with. Few traders complain because they didn't follow agreement rules then accounts are banned but follow the rules and you don't need to worry. I wish I'd found a pocket option earlier than using bad ones,
Thank you, guys, a great platform
Support always fixes my problems withdrawal doesn't even take days and staff always reply on time
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-07-06 03:17:20
Pocket option best platform I love this because they showed me how to make money from any where in the world
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-07-05 15:06:52
Great platform for traders, I've been trading with them for a few years now and their support team is also great. If your a trader this is a must use platform, simple for every trader.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-07-05 08:31:54
very halpfull and trust platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-07-05 07:53:58
I am using this application from past 2 years
best platform for trading
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan