Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2023

Maklum balas anda membantu kami menambah baik perkhidmatan dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat rating dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2022-10-30 11:48:17
I liked PO. Very ez to trade.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-10-30 04:47:14
Really good broker, great supprt in terms of response, I actually received withdrawl as well. No complaints
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-10-29 16:21:26
pocket option is very good platform for trading very simple deposit and withdrawal quickly very good
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-10-29 07:04:40
Love this platform, still learning how to make profits step by step
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-10-25 20:16:22
love the platform really good to understand
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-10-24 07:28:45
Love this plateform ,
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-10-23 11:05:05
Love this app it’s so much fun and with the potential to make money who wouldn’t love it…..?
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-10-21 22:59:21
I love this platform. It's easy to use, fast and accurate. Try the demo first....see for your self !
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-10-21 12:18:20
I love pocket options
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-10-20 17:05:06
I love trading with pocket option and there withdrawal mode is easy and fast
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk PO TRADE

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan