Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2023-12-24 06:09:22
I have no complaints. I have tried other 4 other options platform and I always come back to PocketOption. Their withdrawals don't have a 1% charge due to their agreement with their financial solutions provider.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-23 20:52:48
Leading market reading instruments
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-23 19:30:08
great broker
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-23 11:13:57
Best app in Nizeriq
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-22 13:10:11
Awesome
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-22 12:24:09
Good Platform.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-21 20:37:37
This is very useful and interesting App its gives us chance to take money and Knowledge i am soo happy
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-21 20:28:29
یک پلتفرم بسیارخوب ازلحاظ تریدباچارتی عالی وراحت برای مشتریان بخصوص افرادمبتدی من ازپشتیبان محترم استدعادارم اگرهرهفته یک بونوس هشدارریسک به معامله گرانی که کل سرمایه راازدست میدهندتشویقی میشه برای ورودمجددآنهابه بروکروباعثمیشه دوباره به بروکربرگرده ویک پیشنهاددیگرداشتم مثل بروکرمتاتریدرگزینه زوم کوچک وبزرگ کردن چارا رادربروکرقراردهیدتابشه به هرمیزانی بروکررابزرگ وکوچک کرد
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-21 18:35:08
I really have tried many trading platforms, but in fact, i found that Pocket Option is the best trading platform ever, well done, keep your position at the forefront
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-21 12:43:57
Best option network thus far. Loving Pocket Option.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik