Real reviews 2021

بازخورد شما به ما در بهبود خدمات کمک می کند و موجبات تجربه تجاری بهتر، متناسب با نیازهای خاص شما را فراهم می سازد. رتبه بندی ها را مشاهده کنید و پیشنهادات خود را ارائه دهید. ما از نظرات شما قدردانی می کنیم!

Customer Reviews

hamidreza a.
UID 11610280
2020-12-26 17:07:08
سلام بروکر خوبیه
the reviews are published without any changes to the original text
Behdad E.
UID 11546959
2020-12-08 12:44:53
سلام روز بخیر لطفا در همه حساب‌ها برداشت وجه را به صورت آنی و لحظه ایی انجام دهید اینکه در بعضی حساب‌ها لحظه ایی و در بعضی حساب‌ها چند روز طول میکشید خیلی جالب نیست
the reviews are published without any changes to the original text
bahram k.
UID 3973854
2020-11-13 22:47:01
با سلام و احترام
لطفاً در بخش جواهرات امکان تبدیل معکوس را هم اضافه بفرمایید ????????. ( مثلاً وقتی با 5جواهر قرمز میشود یک جواهر آبی خرید امکان تبدیل معکوس هم باشد یعنی با یک جواهر آبی هم بتوان 5جواهر قرمز خرید. ) یا مثلاً با یک جواهر سبز امکان خرید 25جواهر قرمز یا 5 جواهر آبی مهیا گردد. با تشکر مجدد????????
the reviews are published without any changes to the original text
Saeid M.
UID 9949057
2020-10-22 19:40:40
سلام و درود و تبریک بابت عید بزرگ. عزیز چطور میشه از تاپ چینج ب این بروکر پول انتقال داد
the reviews are published without any changes to the original text
hamed a.
UID 10078315
2020-10-03 15:31:45
Please add the hand tool option
the reviews are published without any changes to the original text
Marvin C.
UID 17806750
2021-05-12 03:59:08
NOT A BAD PLATFORM FOR BEGINNERS
the reviews are published without any changes to the original text
Shelton B.
UID 17989047
2021-05-12 01:24:16
The very best broker!
the reviews are published without any changes to the original text
javed g.
UID 9378975
2021-05-11 21:19:40
i give 4 star because when we chart to back side scroll to analysis previous chart after few second or sometime few mint chart move on live market so i requested to pocket option team so fixed this issue
by the way this is so nice plate form
but need to fixed that issue
the reviews are published without any changes to the original text
Jarred V.
UID 16841685
2021-05-11 01:33:16
I love this platform! I do wish you would add the Chande Momentum Oscillator and the Fisher Transform to the Indicator list!
the reviews are published without any changes to the original text
Halim A.
UID 18065173
2021-05-10 04:42:43
Evereything works great, i just to get a VISA option to withdraw my money, Thanks
the reviews are published without any changes to the original text

Submit a review for Pocket Option

Please note

You need to be a verified user to submit a review