Motorul optimizat de randare a graficelor reduce timpul de încărcare și mărește durata de viață a bateriei cu până la 25%.

Recenzii reale 2024

Feedback-ul dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de tranzactionare mai buna, adaptata in mod specific nevoilor dvs.. Vizualizati evaluarile si lasati-va propriile sugestii. Apreciem parerea dumneavoastra!

Recenziile Clienților

2024-01-17 20:36:24
““I am an trader of one of the best broker the name is pocket option. Long time ago my favorite broker of this,and also the the broker support members ar talks very friendly, i fell better in this broker.
Thank you
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2024-01-17 20:31:20
Very great platform that causes little to no issues at all, and makes it easy for beginners to start.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2024-01-17 19:28:34
nice broker and good service
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2024-01-17 18:17:10
Very good plattform, fast deposit and withdrawal
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2024-01-17 14:22:05
its a best platform. i had no any issues with this broker. deposit and withdrawals are easy and fast . best interference
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2024-01-17 11:47:59
I love this broker
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2024-01-17 10:03:30
Great to have 5 second or 1 minute trading, with many option to analyze the market.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2024-01-16 13:33:34
Is the best
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2024-01-16 13:14:16
Ignore all the negative comments you see out there ... Follow the rules ..
Verify your account before you start trading .. pocket option is simply the best I would give you guys 10 stars if I can
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2024-01-15 23:14:03
Pocket option is the most trusted broker, with easy deposit and withdrawl, and many contest help people earn money.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original

Trimiteți o recenzie pentru Pocket Option

Vă rugăm să rețineți

Trebuie să fiți un utilizator verificat pentru a trimite o recenzie