Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2023-12-24 18:21:00
Great platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-24 18:18:14
This is simply my favorite trading platform!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-24 06:09:22
I have no complaints. I have tried other 4 other options platform and I always come back to PocketOption. Their withdrawals don't have a 1% charge due to their agreement with their financial solutions provider.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-23 20:52:48
Leading market reading instruments
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-23 19:30:08
great broker
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-23 11:13:57
Best app in Nizeriq
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-22 13:10:11
Awesome
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-22 12:24:09
Good Platform.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-21 20:37:37
This is very useful and interesting App its gives us chance to take money and Knowledge i am soo happy
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-21 20:28:29
یک پلتفرم بسیارخوب ازلحاظ تریدباچارتی عالی وراحت برای مشتریان بخصوص افرادمبتدی من ازپشتیبان محترم استدعادارم اگرهرهفته یک بونوس هشدارریسک به معامله گرانی که کل سرمایه راازدست میدهندتشویقی میشه برای ورودمجددآنهابه بروکروباعثمیشه دوباره به بروکربرگرده ویک پیشنهاددیگرداشتم مثل بروکرمتاتریدرگزینه زوم کوچک وبزرگ کردن چارا رادربروکرقراردهیدتابشه به هرمیزانی بروکررابزرگ وکوچک کرد
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan