Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2023

Maklum balas anda membantu kami menambah baik perkhidmatan dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat rating dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2023-02-13 16:56:41
Excellent service and trustworthy platform.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-12 20:33:24
Good Binary options trading platform where services are very quick and withdrawls also very fast.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-12 18:07:31
AMAZING
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-11 11:34:28
I HAVE WITHDRAW 200$ BUT IN MY POCKET OPTION ID 689$ AVAILBLE ON THAT TIME BUT MY WITHDRAWAL DECLINED VERY DISAPPOINTED
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-11 09:15:12
I recieved a mail saying you have got a gift of 75$ bonus direct to your account. I tried to claim it but than it got disappeared. I try to contact customer service they told md it was created to your account and was used.
I checked every single transaction, gift history, purchase i claimed, bonus I claimed I didn't find it anywhere.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-11 06:30:06
Love this app
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-11 02:09:28
Too laggy.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-10 20:04:53
I love PO
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-10 19:04:04
Its good.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-10 18:01:29
Good morning, I'm wanting to make the deposit of the first deposit at the brokerage and I'm not finding the debit or credit card option, it's only appearing for Crypton coins
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan