Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Real reviews 2022

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Customer Reviews

2021-12-10 10:57:41
It's great for a learning experience especially when it a beginner
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-12-09 00:54:47
Good broker nice app
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-12-08 21:09:25
I really like this trading platform because of the achievements and trading advantages. Its nice to be able to increase your deposit by using a bonus promo code or activating different advantages with gems earned while trading.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-12-07 09:29:25
Хорошая платформа. много инструментов для торговли Нравится что есть приложение для смартфона.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-12-06 22:01:59
Gotta love pocket option!!!!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-12-06 04:54:33
Very good... Deposit dan penarikan sangatlah cepat,... Sukses selalu...
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-12-04 06:42:52
I love pocket option!!!!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-12-02 00:05:41
great trading broker haven't had any problems, and its very easy to use
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-30 03:19:23
I love this broker! when i start i was worried about my withdrawals but i already take out more than 3000 dls! i read a lot of bad reviews but i can asure you. this is true and is working 100 %
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-28 19:54:02
I have traded in binary option form two years i have used lot of brokers but Trading with pocket option has no compromise with other brokers.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik