Optimize edilmiş grafik oluşturma motoru, yükleme süresini kısaltır ve pil ömrünü %25'e kadar artırır.

Gerçek incelemeler 2023

Yorumlarınız hizmetimizi iyileştirmemize ve size ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmış daha iyi bir yatırım deneyimi sunmamıza yardımcı olur. Değerlendirmeleri okuyun ve kendi önerilerinizi bırakın. Geri bildiriminiz bizim için önemlidir!

Müşteri Yorumları

2023-02-12 18:07:31
AMAZING
yorumlar, orijinal metinde değişiklik yapılmaksızın yayınlanmaktadır
2023-02-11 15:46:13
Pocket option is very good broker .Fast deposit and withdrawls ..Customer support is top notch..Uid - 36507674
yorumlar, orijinal metinde değişiklik yapılmaksızın yayınlanmaktadır
2023-02-11 11:34:28
I HAVE WITHDRAW 200$ BUT IN MY POCKET OPTION ID 689$ AVAILBLE ON THAT TIME BUT MY WITHDRAWAL DECLINED VERY DISAPPOINTED
yorumlar, orijinal metinde değişiklik yapılmaksızın yayınlanmaktadır
2023-02-11 09:15:12
I recieved a mail saying you have got a gift of 75$ bonus direct to your account. I tried to claim it but than it got disappeared. I try to contact customer service they told md it was created to your account and was used.
I checked every single transaction, gift history, purchase i claimed, bonus I claimed I didn't find it anywhere.
yorumlar, orijinal metinde değişiklik yapılmaksızın yayınlanmaktadır
2023-02-11 06:30:06
Love this app
yorumlar, orijinal metinde değişiklik yapılmaksızın yayınlanmaktadır
2023-02-11 02:09:28
Too laggy.
yorumlar, orijinal metinde değişiklik yapılmaksızın yayınlanmaktadır
2023-02-10 20:04:53
I love PO
yorumlar, orijinal metinde değişiklik yapılmaksızın yayınlanmaktadır
2023-02-10 19:04:04
Its good.
yorumlar, orijinal metinde değişiklik yapılmaksızın yayınlanmaktadır
2023-02-10 18:01:29
Good morning, I'm wanting to make the deposit of the first deposit at the brokerage and I'm not finding the debit or credit card option, it's only appearing for Crypton coins
yorumlar, orijinal metinde değişiklik yapılmaksızın yayınlanmaktadır
2023-02-10 12:13:03
best ever trading platform i have seen
yorumlar, orijinal metinde değişiklik yapılmaksızın yayınlanmaktadır

Pocket Option için bir yorum gönder

Lütfen unutmayın

Yorum göndermek için kimliği doğrulanmış bir kullanıcı olmalısınız