เมนู

ความคิดเห็นจริง 2022

คำติชมจากคุณจะช่วยให้เราปรับปรุงการบริการและมอบประสบการณ์การซื้อขายที่ดีกว่าซึ่งออกแบบตามความต้องการของคุณเป็นพิเศษ. ดูคะแนนและให้ความคิดเห็น เราซาบซึ้งในคำติชมจากคุณ!

Customer Reviews

2022-02-26 23:02:33
The best broker I've used in my trading experience!!! I love the high payouts ????
รีวิวจะได้รับการเผยแพร่โดยไม่มีการเปลี่ยนแปลงใดๆ จากต้นฉบับ
2022-02-26 15:59:18
Despite everything that people may hear and believe. PocketOption is a good app in its field to trade binary options. You can grow your account and trading knowledge by practicing on demo before going live. I must say that i been using them for about a year and some change and I am not disappointed. Try for yourself only way to know.
รีวิวจะได้รับการเผยแพร่โดยไม่มีการเปลี่ยนแปลงใดๆ จากต้นฉบับ
2022-02-26 13:46:45
Pocket options is easy to use, and is a very fun way to make money
รีวิวจะได้รับการเผยแพร่โดยไม่มีการเปลี่ยนแปลงใดๆ จากต้นฉบับ
2022-02-26 11:58:40
GREAT platform for my fast trades on binary!!!!
รีวิวจะได้รับการเผยแพร่โดยไม่มีการเปลี่ยนแปลงใดๆ จากต้นฉบับ
2022-02-25 22:01:55
سلام پاکت آپشن بسیار عالی هست کار بااین بروکر بسیار آسان هستش
รีวิวจะได้รับการเผยแพร่โดยไม่มีการเปลี่ยนแปลงใดๆ จากต้นฉบับ
2022-02-25 06:06:17
Great Platform with the best…
Great Platform with the best technology, really high pay rates and tons of options to trade, and outstanding rapid-response customer service. Plus they offer great rewards when you trade on this platform.
รีวิวจะได้รับการเผยแพร่โดยไม่มีการเปลี่ยนแปลงใดๆ จากต้นฉบับ
2022-02-25 05:55:18
افراد مختلف در پاکت آپشن نظرات مختلفی دارند. من به نظرات همه احترام میگزارم، اما برخی از نظرات بدون حقیقت و خارج از انصاف هستند. نظرات افرادی که بدون دانش ترید می کنند، این افراد در صورت برنده شدن برد خودشون رو به توانایی خودشون و هنر معامله مرتبط می دانند و در صورت باخت،تقصیر رو به گردن بروکر می اندازند.
به نظر من ترید کردن بدون دانش ترید در هر بازار به قمار شباهت دارد پس بدون دانش باینری نباید وارد بازی باینری بشویم. پاکت آپشن تنها بروکری است که علاوه بر تلاش برای آموزش مشتریان در تمام مراحل همراه مشتریان آماتور و حرفه ای خود است و من اگرچه هنوز به سود نرسیدم ولی به این نتیجه رسیدم که پاکت آپشن از سود بردن مشتریان و ترغیب دیگر مشتریان به ترید بیشتر سود میبرد و تمام تلاش خود را برای آشنایی مشتریان با دانش ترید می کند. من از پاکت آپشن سپاسگزارم.
รีวิวจะได้รับการเผยแพร่โดยไม่มีการเปลี่ยนแปลงใดๆ จากต้นฉบับ
2022-02-23 15:56:13
این بروکر جزو بهترین بروکرهاست با پلتفرم عالی و اندیکاتور و اسیلاتورهای متعدد، پشتیبانی از اکثر ارزها و سهام ها ، واریز و برداشت سریع و به طریق های مختلف، و پشتیبانی قوی و عالی. من که خیلی راضی ام.
รีวิวจะได้รับการเผยแพร่โดยไม่มีการเปลี่ยนแปลงใดๆ จากต้นฉบับ
2022-02-23 15:24:39
Just joined pocketoption after reviewing it for a week now. I'm excited to get started. Go PO!!!!
รีวิวจะได้รับการเผยแพร่โดยไม่มีการเปลี่ยนแปลงใดๆ จากต้นฉบับ
2022-02-23 14:32:24
This is an awesome trading company. I absolutely love this platform, it allows me to make quick and easy trades. Definitely 5 stars
รีวิวจะได้รับการเผยแพร่โดยไม่มีการเปลี่ยนแปลงใดๆ จากต้นฉบับ

ส่งรีวิวสำหรับ Pocket Option

โปรดทราบ

คุณจะต้องเป็นผู้ใช้ที่ได้รับการยืนยันแล้วจึงจะรีวิวได้