Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2023-12-24 18:21:00
Great platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-12-24 18:18:14
This is simply my favorite trading platform!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-12-24 06:09:22
I have no complaints. I have tried other 4 other options platform and I always come back to PocketOption. Their withdrawals don't have a 1% charge due to their agreement with their financial solutions provider.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-12-23 20:52:48
Leading market reading instruments
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-12-23 19:30:08
great broker
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-12-23 11:13:57
Best app in Nizeriq
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-12-22 13:10:11
Awesome
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-12-22 12:24:09
Good Platform.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-12-21 20:37:37
This is very useful and interesting App its gives us chance to take money and Knowledge i am soo happy
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-12-21 20:28:29
یک پلتفرم بسیارخوب ازلحاظ تریدباچارتی عالی وراحت برای مشتریان بخصوص افرادمبتدی من ازپشتیبان محترم استدعادارم اگرهرهفته یک بونوس هشدارریسک به معامله گرانی که کل سرمایه راازدست میدهندتشویقی میشه برای ورودمجددآنهابه بروکروباعثمیشه دوباره به بروکربرگرده ویک پیشنهاددیگرداشتم مثل بروکرمتاتریدرگزینه زوم کوچک وبزرگ کردن چارا رادربروکرقراردهیدتابشه به هرمیزانی بروکررابزرگ وکوچک کرد
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla Pocket Option

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem