Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2023

Maklum balas anda membantu kami menambah baik perkhidmatan dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat rating dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2021-09-01 21:13:42
Ich finde pocket Option mega gut gemacht übersichtlich gestaltet und eine gute Möglichkeit Geld zu verdienen aber natürlich auch zu verlieren.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-08-31 21:51:05
I love it so completely easy
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-08-30 10:29:53
Best broker
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-08-29 18:34:46
A really wonderful binary trading platform which makes trading really easily
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-08-29 16:19:14
خيار الجيب منصة رائعة
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-08-26 15:07:49
Great platform and support service, I had an issue with the bank transfer withdrawal option so I created a support request. It was resolved in 3 hours.
Thank you for your service and keep up the good work.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-08-24 12:53:51
great app
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-08-24 10:15:21
Good Platform
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-08-23 14:46:37
I have had a great experience with this broker so far. I like that persons in the community are always available to help and makes the experience even better.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-08-23 05:16:19
Very useful advantages, and simple to use platform!
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan