Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2022-01-21 03:29:10
this app is literally underrated, ive been using po for about 3 years now and the community is great the money that is earned is even better maybe on good days lol, but ive suggested over 30 people and every last person thats used this app after me has had a good response, thank you so much pocket option i love you guys.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-01-17 05:25:04
Awesome trade/saving and earning app.
Clear and understand enable learning material, quick support
HIGH PROFITS and depozit bonus, quick withdraw.
RECOMMENDED!!!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-01-17 04:50:25
Superb trading platform I love Pocket option
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-01-16 00:57:52
THE Best App, has no competition!!! thank you who created it ... you are a genius.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-01-15 21:03:08
Pocket option is hands down the best platform for a beginner ,not to mention a full fledged trader I have nothing bad to say I'm just thankful for the updates.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-01-15 11:21:44
best app in the world
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-01-14 16:51:32
Excellent service and experience
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-01-14 08:14:03
Great app
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-01-14 04:04:58
What a binary options site!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-01-13 20:29:41
amazing app. and it also provides you with a demo account to practice many times .. thank you so much PO
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan