Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2022-11-19 19:11:23
Love the potential of the app and am great full to have it.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-19 12:37:04
Love this opportunity the platform provides , very thankful.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-17 19:08:20
How can I register my Bank Card to deposit money to my account?
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-16 12:18:28
It's great thus far I've been using for a week now I'm fairly new so I'm using a demo account to learn and practice,but all the support staff is responsive and willing to help I love it so far no scamming or anything it's safe amazing.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-14 12:08:44
I like the platform, I've been using it for almost 2 years. Got no Issues with it. I'd like to welcome all Rwandan traders to join it. and I wish that pocketoption add MTN Mobile Money as Deposit Method. Thanks
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-14 11:18:27
Great platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-14 09:54:43
Super support ✅????????
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-14 08:54:55
Life changing, i love this accessibility and am thankful for the source.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-13 16:20:38
This company is perfect and i like it and highly recommend it
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-13 15:48:07
Yo he probado varias plataformas de trading binario y POKET OPTION ha sido la mejor, por muchas razones.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik