Real reviews 2022

بازخورد شما به ما در بهبود خدمات کمک می کند و موجبات تجربه تجاری بهتر، متناسب با نیازهای خاص شما را فراهم می سازد. رتبه بندی ها را مشاهده کنید و پیشنهادات خود را ارائه دهید. ما از نظرات شما قدردانی می کنیم!

Customer Reviews

2022-02-26 11:58:40
GREAT platform for my fast trades on binary!!!!
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-02-25 22:01:55
سلام پاکت آپشن بسیار عالی هست کار بااین بروکر بسیار آسان هستش
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-02-25 06:06:17
Great Platform with the best…
Great Platform with the best technology, really high pay rates and tons of options to trade, and outstanding rapid-response customer service. Plus they offer great rewards when you trade on this platform.
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-02-25 05:55:18
افراد مختلف در پاکت آپشن نظرات مختلفی دارند. من به نظرات همه احترام میگزارم، اما برخی از نظرات بدون حقیقت و خارج از انصاف هستند. نظرات افرادی که بدون دانش ترید می کنند، این افراد در صورت برنده شدن برد خودشون رو به توانایی خودشون و هنر معامله مرتبط می دانند و در صورت باخت،تقصیر رو به گردن بروکر می اندازند.
به نظر من ترید کردن بدون دانش ترید در هر بازار به قمار شباهت دارد پس بدون دانش باینری نباید وارد بازی باینری بشویم. پاکت آپشن تنها بروکری است که علاوه بر تلاش برای آموزش مشتریان در تمام مراحل همراه مشتریان آماتور و حرفه ای خود است و من اگرچه هنوز به سود نرسیدم ولی به این نتیجه رسیدم که پاکت آپشن از سود بردن مشتریان و ترغیب دیگر مشتریان به ترید بیشتر سود میبرد و تمام تلاش خود را برای آشنایی مشتریان با دانش ترید می کند. من از پاکت آپشن سپاسگزارم.
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-02-23 15:56:13
این بروکر جزو بهترین بروکرهاست با پلتفرم عالی و اندیکاتور و اسیلاتورهای متعدد، پشتیبانی از اکثر ارزها و سهام ها ، واریز و برداشت سریع و به طریق های مختلف، و پشتیبانی قوی و عالی. من که خیلی راضی ام.
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-02-23 15:24:39
Just joined pocketoption after reviewing it for a week now. I'm excited to get started. Go PO!!!!
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-02-23 14:32:24
This is an awesome trading company. I absolutely love this platform, it allows me to make quick and easy trades. Definitely 5 stars
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-02-23 02:06:28
I have been with Pocket Option for approximately 6 months and I can honestly say they are one of, if not the best broker out there. I have made withdraws with no problems and the platform is very easy to navigate thru. By far the best broker I have used in my 2 years of trading.
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-02-22 17:34:42
Poket Option is the most trustful binary options broker in the world.Overall the platforms looks very good. The risk free trading is owesem also they sent free bonuses to every trader i recommend pocket option to all binary option traders.thanks poket option.
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود
2022-02-22 17:23:35
This is a Top Platform wich online or app can be use.
6 stars for the rating
نظرات بدون هیچ تغییری در متن اصلی منتشر می شود

برایs ظر ارسال کنید

لطفا توجه داشته باشید

برای ارسال نظر باید یک حساب کاربری وریفای شده باشید