Відображення графіків оптимізовано для швидкого завантаження та збереження заряду батареї до 25% довше.

Відгуки 2024

Ваші відгуки допомагають нам покращувати обслуговування та забезпечувати комфортну торгівлю, розроблену спеціально під ваші потреби.. Переглядайте рейтинги та залишайте ваші пропозиції. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок!

Відгуки клієнтів

2024-05-03 17:35:07
I love pocket option because it the best broker so ever in my life thank you pocket option
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2024-05-03 15:36:05
It's very easy and soft
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2024-05-03 10:36:17
this is the most fun iv ever had i would love to thank the person who actually created this thanks once again
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2024-05-03 09:50:06
I win up to 5000 dollar but I haven't withdraw the money out yet but it's seems like a very easy platform for beginners to trade on its cool
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2024-05-02 22:15:58
Nice trading app????i love to trade this app
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2024-05-02 20:18:26
Very good platform with various easy ways
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2024-05-02 15:33:18
Excellent broker money is safe imps withdrawals get within 1 hour support is good .
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2024-05-02 12:25:26
This is wery
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2024-05-02 04:29:40
Very reliable, never have an issue with withdrawals and support is very good, always responds to any request, love trading here
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2024-05-02 01:33:06
Excellent for forex trading and my safe for store money faster deposit and withdrawals
відгуки публікуються без змін оригінального тексту

Залишити відгук для Pocket Option

Зверніть увагу

Вам необхідно бути верифікованим користувачем, щоб мати змогу залишити відгук