Motorul optimizat de randare a graficelor reduce timpul de încărcare și mărește durata de viață a bateriei cu până la 25%.

Recenzii reale 2024

Feedback-ul dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de tranzactionare mai buna, adaptata in mod specific nevoilor dvs.. Vizualizati evaluarile si lasati-va propriile sugestii. Apreciem parerea dumneavoastra!

Recenziile Clienților

2023-02-17 23:29:51
Good and Excellent broker indeed, really user friendly, with great features. Everything in one broker, I mean what more can you ask for. Overall 5 ???????????????????? rating I recommend this to everyone who is interested in investing. Very legit and regulated licensed broker. love it.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-17 14:48:10
great options fast withdrawl very dast deposit
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-17 06:38:33
Thanks
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-16 16:50:12
very nice broker
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-16 05:55:01
So easy and so amazing !! I’m so happy I found my way to pocket option really changed my life
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-15 01:06:37
Easy to play
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-14 19:58:49
Loved it
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-14 19:55:34
Can't wait to get back on my trades most recommended broker I can refer to my friends my last payout was $850.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-14 19:30:58
This platform is very easy to use and has many indicators. That's why I chose this platform.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-13 20:17:24
Besides the bug here and there with the app, I am really liking the ease of use and options trading.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original

Trimiteți o recenzie pentru Pocket Option

Vă rugăm să rețineți

Trebuie să fiți un utilizator verificat pentru a trimite o recenzie