Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2023-02-17 23:29:51
Good and Excellent broker indeed, really user friendly, with great features. Everything in one broker, I mean what more can you ask for. Overall 5 ???????????????????? rating I recommend this to everyone who is interested in investing. Very legit and regulated licensed broker. love it.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-17 14:48:10
great options fast withdrawl very dast deposit
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-17 06:38:33
Thanks
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-16 16:50:12
very nice broker
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-16 05:55:01
So easy and so amazing !! I’m so happy I found my way to pocket option really changed my life
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-15 01:06:37
Easy to play
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-14 19:58:49
Loved it
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-14 19:55:34
Can't wait to get back on my trades most recommended broker I can refer to my friends my last payout was $850.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-14 19:30:58
This platform is very easy to use and has many indicators. That's why I chose this platform.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-13 20:17:24
Besides the bug here and there with the app, I am really liking the ease of use and options trading.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla Pocket Option

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem