Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2023

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2021-08-26 15:07:49
Great platform and support service, I had an issue with the bank transfer withdrawal option so I created a support request. It was resolved in 3 hours.
Thank you for your service and keep up the good work.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-08-24 12:53:51
great app
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-08-24 10:15:21
Good Platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-08-23 14:46:37
I have had a great experience with this broker so far. I like that persons in the community are always available to help and makes the experience even better.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-08-23 05:16:19
Very useful advantages, and simple to use platform!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-08-22 17:57:40
great platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-08-22 03:44:13
Great App
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-08-21 17:31:09
I was really skeptical about the whole thing until I received my funds in my wallet in about 2 hours. Impressive.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-08-20 05:55:44
this is the best platform i have used for trading!!! everything on the platform is very good!!!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-08-15 16:48:03
this is the best platform ive used to trade!!!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla PO TRADE

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem