Real reviews 2022

Maklum balas anda membantu kami menambah baik perkhidmatan dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat rating dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Customer Reviews

2022-06-22 09:11:09
Great platform !
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-06-22 07:34:04
I think Pocketoption is good place for trading. Best platform . i like Pocketoption. Good luck all UID1982001
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-06-22 07:30:57
It's a good app
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-06-21 14:10:17
Personally, I like trading using pocket options. It's an intriguing platform with useful functions like copying and even wonderful incentives. I tested many firms before settling on the pocket option. I recommend that everyone trades on this platform; you will not be disappointed; it is a wonderful firm. 30793602 UID
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-06-20 08:13:39
very good supports team just a bit unlucky lately
all good be happy enjoy
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-06-19 22:59:15
Best broker hands down!!!!
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-06-17 00:18:59
Parabéns pela plataforma estarei sempre na plataforma muito boa mesma a plataforma pra depositar e muito rapido e pra sacar tambem
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-06-16 11:16:13
Good broker
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-06-15 15:56:50
I'm in the U.S. and this is absolutely the best platform in my opinion. I continue to enjoy trading here and really love the perks of this platform as well.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-06-14 20:59:12
BEST Platform :)
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan