Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2023

Maklum balas anda membantu kami menambah baik perkhidmatan dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat rating dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2023-04-09 07:00:49
one of the best trading platform
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-09 02:15:40
Pretty cool app just be careful
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-08 11:11:14
its a great trading platform i love it
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-07 15:29:32
I love this platform, I usually lost some money as a beginner, but I'm learning how to control my emotions and timing and start trading smart for good results. The broker has everything you need to spend your time and get satisfaction and profit.
This is the most user-friendly program.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-07 07:23:57
Best trading application daliy market news mail, especially daily tournamit win prices , Daily trading statement
Personal bouns Quick withdrawal & deposits (both same time) good profit return 92%
Amazing feuter good work
(But not in cripto profit rate like BTC ect
Make sure in one thing cripto to profit rate at lest 80% )
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-07 03:17:47
Great platform for beginners. Withdrawal was very quick earlier but now a days it is taking longer as my recent withdrawal was processed after 2.5 days.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-07 00:09:14
Pocket option is a really good trading site, I have never met a person who was victimized by Pocket Option, you can use it with confidence
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-06 14:57:33
great!!
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-06 05:32:58
I love this platform
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-06 01:31:28
Rookie trader but is an interesting experience
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan