Il motore di rendering dei grafici ottimizzato riduce i tempi di caricamento e aumenta la durata della batteria fino al 25%.

Recensioni reali 2024

Il tuo feedback ci aiuta a migliorare il servizio e a fornirti la migliore esperienza di trading su misura per le tue esigenze specifiche. Visualizza le valutazioni e lascia i tuoi suggerimenti. Apprezziamo il tuo feedback!

Recensioni dei clienti

2022-02-27 16:58:49
Really great platform and good support
le recensioni sono pubblicate senza alcuna modifica al testo originale
2022-02-26 23:02:33
The best broker I've used in my trading experience!!! I love the high payouts ????
le recensioni sono pubblicate senza alcuna modifica al testo originale
2022-02-26 11:58:40
GREAT platform for my fast trades on binary!!!!
le recensioni sono pubblicate senza alcuna modifica al testo originale
2022-02-25 06:06:17
Great Platform with the best…
Great Platform with the best technology, really high pay rates and tons of options to trade, and outstanding rapid-response customer service. Plus they offer great rewards when you trade on this platform.
le recensioni sono pubblicate senza alcuna modifica al testo originale
2022-02-25 05:55:18
افراد مختلف در پاکت آپشن نظرات مختلفی دارند. من به نظرات همه احترام میگزارم، اما برخی از نظرات بدون حقیقت و خارج از انصاف هستند. نظرات افرادی که بدون دانش ترید می کنند، این افراد در صورت برنده شدن برد خودشون رو به توانایی خودشون و هنر معامله مرتبط می دانند و در صورت باخت،تقصیر رو به گردن بروکر می اندازند.
به نظر من ترید کردن بدون دانش ترید در هر بازار به قمار شباهت دارد پس بدون دانش باینری نباید وارد بازی باینری بشویم. پاکت آپشن تنها بروکری است که علاوه بر تلاش برای آموزش مشتریان در تمام مراحل همراه مشتریان آماتور و حرفه ای خود است و من اگرچه هنوز به سود نرسیدم ولی به این نتیجه رسیدم که پاکت آپشن از سود بردن مشتریان و ترغیب دیگر مشتریان به ترید بیشتر سود میبرد و تمام تلاش خود را برای آشنایی مشتریان با دانش ترید می کند. من از پاکت آپشن سپاسگزارم.
le recensioni sono pubblicate senza alcuna modifica al testo originale
2022-02-23 15:56:13
این بروکر جزو بهترین بروکرهاست با پلتفرم عالی و اندیکاتور و اسیلاتورهای متعدد، پشتیبانی از اکثر ارزها و سهام ها ، واریز و برداشت سریع و به طریق های مختلف، و پشتیبانی قوی و عالی. من که خیلی راضی ام.
le recensioni sono pubblicate senza alcuna modifica al testo originale
2022-02-23 15:24:39
Just joined pocketoption after reviewing it for a week now. I'm excited to get started. Go PO!!!!
le recensioni sono pubblicate senza alcuna modifica al testo originale
2022-02-23 14:32:24
This is an awesome trading company. I absolutely love this platform, it allows me to make quick and easy trades. Definitely 5 stars
le recensioni sono pubblicate senza alcuna modifica al testo originale
2022-02-23 02:06:28
I have been with Pocket Option for approximately 6 months and I can honestly say they are one of, if not the best broker out there. I have made withdraws with no problems and the platform is very easy to navigate thru. By far the best broker I have used in my 2 years of trading.
le recensioni sono pubblicate senza alcuna modifica al testo originale
2022-02-22 17:23:35
This is a Top Platform wich online or app can be use.
6 stars for the rating
le recensioni sono pubblicate senza alcuna modifica al testo originale

Invia una recensione per Pocket Option

Si noti che

Devi essere un utente verificato per inviare una recensione