Le moteur de rendu de graphiques optimisés réduit le temps de chargement et augmente la durée de vie de la batterie jusqu'à 25 %.

Commentaires 2024

Vos commentaires nous aident à améliorer le service et à vous offrir une meilleure expérience de trading adaptée à vos besoins spécifiques. Consultez le classement et laissez vos propres suggestions. Nous apprécions vos commentaires.!

Avis des clients

2022-03-02 06:39:14
Now I invest with Pocketoption
les critiques sont publiées sans aucune modification du texte original
2022-02-28 19:31:39
Love this platform. Ease of use. Just have to be smart and have the right mindframe. Highly recommended
les critiques sont publiées sans aucune modification du texte original
2022-02-28 09:53:08
This is a really great site to use it definitely can change the outcome of your lifestyle in a positive way and make you truly self made.
les critiques sont publiées sans aucune modification du texte original
2022-02-27 16:58:49
Really great platform and good support
les critiques sont publiées sans aucune modification du texte original
2022-02-26 23:02:33
The best broker I've used in my trading experience!!! I love the high payouts ????
les critiques sont publiées sans aucune modification du texte original
2022-02-26 11:58:40
GREAT platform for my fast trades on binary!!!!
les critiques sont publiées sans aucune modification du texte original
2022-02-25 06:06:17
Great Platform with the best…
Great Platform with the best technology, really high pay rates and tons of options to trade, and outstanding rapid-response customer service. Plus they offer great rewards when you trade on this platform.
les critiques sont publiées sans aucune modification du texte original
2022-02-25 05:55:18
افراد مختلف در پاکت آپشن نظرات مختلفی دارند. من به نظرات همه احترام میگزارم، اما برخی از نظرات بدون حقیقت و خارج از انصاف هستند. نظرات افرادی که بدون دانش ترید می کنند، این افراد در صورت برنده شدن برد خودشون رو به توانایی خودشون و هنر معامله مرتبط می دانند و در صورت باخت،تقصیر رو به گردن بروکر می اندازند.
به نظر من ترید کردن بدون دانش ترید در هر بازار به قمار شباهت دارد پس بدون دانش باینری نباید وارد بازی باینری بشویم. پاکت آپشن تنها بروکری است که علاوه بر تلاش برای آموزش مشتریان در تمام مراحل همراه مشتریان آماتور و حرفه ای خود است و من اگرچه هنوز به سود نرسیدم ولی به این نتیجه رسیدم که پاکت آپشن از سود بردن مشتریان و ترغیب دیگر مشتریان به ترید بیشتر سود میبرد و تمام تلاش خود را برای آشنایی مشتریان با دانش ترید می کند. من از پاکت آپشن سپاسگزارم.
les critiques sont publiées sans aucune modification du texte original
2022-02-23 15:56:13
این بروکر جزو بهترین بروکرهاست با پلتفرم عالی و اندیکاتور و اسیلاتورهای متعدد، پشتیبانی از اکثر ارزها و سهام ها ، واریز و برداشت سریع و به طریق های مختلف، و پشتیبانی قوی و عالی. من که خیلی راضی ام.
les critiques sont publiées sans aucune modification du texte original
2022-02-23 15:24:39
Just joined pocketoption after reviewing it for a week now. I'm excited to get started. Go PO!!!!
les critiques sont publiées sans aucune modification du texte original

Soumettre un avis pour Pocket Option

Veuillez noter

Vous devez être un utilisateur vérifié pour soumettre un avis