Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2022-07-02 18:15:01
It is a great platform to use especially for ones like myself who just started learning to trade. The demo account and copy trading has been great for me.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-07-02 05:28:16
Excellent
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-07-02 01:26:27
Wonderful app what a interface to trade i really liked pocket option developers love u guys keep growing and make us grow having a wonderful experience in pocket option no broker provide 92% payout thanks to PO..Most trusted world largest Binanry &forex trading flatform.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-06-30 13:12:57
weekend contests and tournaments are fun
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-06-30 10:49:35
I just started using PocketOption a few days ago. From deposits to trades and withdraws everything worked smooth. What i would like, is more indicators on the app and more otc stocks to trade.
I will keep using it for sure.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-06-29 14:26:25
Good broker
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-06-28 09:56:51
This platform it is helping me with discipline and maintaining patience . Yes I lose most my trades but I am slowly becoming better
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-06-26 01:16:00
Great platform with a huge range of useful additional features! :)
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-06-25 04:36:09
Thank you for your help
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-06-24 07:46:14
I have learned alot and able to make some money here
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla Pocket Option

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem