Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2022-03-28 05:35:13
One of the best platforms you will find. customer services does pretty well and deposits and withdraws are done in a timely fashion
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-03-26 21:06:22
Very good trading platform in the world
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-03-26 11:18:31
i don't know much about trading but this is really helping me get the basics down
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-03-24 09:04:23
That's amazing that to have great platform for traders. Pro traders earning thousands of dollars. And we can see each profile of trader. Great platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-03-24 08:11:21
من با خیلی از بروکر ها کار کردم اما پلتفرم پاکت را دوست دارم . و تا حالا پاکت آپشن به من پرداخت داشته و مشکلی نداشتم و امیدوارم از این به بعد هم بتونم با این پلتفرم زیبا
کار کنم و تا زمانی پرداخت داشته باشد ما کار میکنیم
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-03-20 05:29:08
Great platform can learn using demo and have potential to profit in a live account.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-03-19 13:38:49
the best
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-03-19 13:38:40
best broker
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-03-19 08:37:44
Great platform and easy to use.

I also love the idea of gems rewarding system! ^_^
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-03-19 01:26:33
The best broker I love it faster withdrawal and great customer service thanks pocket options
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan