Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2023-02-15 01:06:37
Easy to play
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-14 19:58:49
Loved it
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-14 19:55:34
Can't wait to get back on my trades most recommended broker I can refer to my friends my last payout was $850.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-14 19:30:58
This platform is very easy to use and has many indicators. That's why I chose this platform.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-13 20:17:24
Besides the bug here and there with the app, I am really liking the ease of use and options trading.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-13 16:56:41
Excellent service and trustworthy platform.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-12 20:33:24
Good Binary options trading platform where services are very quick and withdrawls also very fast.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-12 18:07:31
AMAZING
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-11 15:46:13
Pocket option is very good broker .Fast deposit and withdrawls ..Customer support is top notch..Uid - 36507674
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-11 11:34:28
I HAVE WITHDRAW 200$ BUT IN MY POCKET OPTION ID 689$ AVAILBLE ON THAT TIME BUT MY WITHDRAWAL DECLINED VERY DISAPPOINTED
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan