Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2022-06-28 09:56:51
This platform it is helping me with discipline and maintaining patience . Yes I lose most my trades but I am slowly becoming better
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-26 01:16:00
Great platform with a huge range of useful additional features! :)
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-25 04:36:09
Thank you for your help
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-24 07:46:14
I have learned alot and able to make some money here
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-23 23:35:00
This platform provides the best payout and offers a great opportunity to earn residual income!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-23 01:29:15
Great platform with a huge range of useful additional features!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-21 14:10:17
Personally, I like trading using pocket options. It's an intriguing platform with useful functions like copying and even wonderful incentives. I tested many firms before settling on the pocket option. I recommend that everyone trades on this platform; you will not be disappointed; it is a wonderful firm. 30793602 UID
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-20 08:13:39
very good supports team just a bit unlucky lately
all good be happy enjoy
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-19 22:59:15
Best broker hands down!!!!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-17 00:18:59
Parabéns pela plataforma estarei sempre na plataforma muito boa mesma a plataforma pra depositar e muito rapido e pra sacar tambem
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik