Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2022-10-04 08:39:01
Excellent best platform this pocket options
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-10-03 16:20:04
Best trading broker out should only use pocket option for trading super easy interface fast deposits and withdrawals just make sure you have a verified account and everything with work smoothly! (po id: 34438907)
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-10-03 15:43:33
Best platform i ever seen, awesome interface easily to analyse .Lot of indicator, more return rate
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-10-01 21:08:32
I'm happy with this broker, withdrawal time is little bit annoying sometimes,
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-09-30 22:54:42
great platform

does anyone know whether this platform support traders from Canada ?
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-09-28 08:24:26
its terrific broker.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-09-28 07:55:55
Hello all. I am newbie here. I like this platform. I will recommend Pocketoption to my friends. I think Good broker
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-09-27 21:45:25
I have done it on many platforms but have not seen such a platform till date. this is my favorite .I like your copy of signals and social trading and many more futures,
i have lost money here but still i want to give 5 star rating.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-09-27 14:31:48
Great!!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-09-27 07:37:40
It’s awsome need my reward now
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik