Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2023-07-08 23:28:16
Great
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-07-08 22:24:48
Very good
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-07-08 20:42:50
Great
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-07-08 08:52:16
Better
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-07-08 07:01:31
This is my favorite platform for trading and practicing how to earn money online
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-07-07 21:49:31
T????❤️‍????????❤️‍????????????❤️‍????❤️‍????????????????❤️‍????????????❤️‍????❤️‍????❤️‍????????❤️‍????❤️‍????❤️‍????????❤️‍????❤️‍????????❤️‍????????❤️‍????❤️‍????❤️‍????❤️‍????????❤️‍????❤️‍????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????❤️❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-07-06 15:29:02
Great , never hold withdrawal , regulated platform for Binary ........
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-07-06 06:05:34
Have been member for over year and found them great compare other brokers. These guys fast with withdrawal, responses to any issues. Thanks for the opportunity give to people make money just amazing having this platform. Highly recommended anyone wants make profits and make career out of trading
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-07-06 03:17:20
Pocket option best platform I love this because they showed me how to make money from any where in the world
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-07-05 15:06:52
Great platform for traders, I've been trading with them for a few years now and their support team is also great. If your a trader this is a must use platform, simple for every trader.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik