Motorul optimizat de randare a graficelor reduce timpul de încărcare și mărește durata de viață a bateriei cu până la 25%.

Recenzii reale 2024

Feedback-ul dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de tranzactionare mai buna, adaptata in mod specific nevoilor dvs.. Vizualizati evaluarile si lasati-va propriile sugestii. Apreciem parerea dumneavoastra!

Recenziile Clienților

2023-07-08 20:42:50
Great
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-07-08 08:52:16
Better
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-07-08 07:01:31
This is my favorite platform for trading and practicing how to earn money online
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-07-07 21:49:31
T????❤️‍????????❤️‍????????????❤️‍????❤️‍????????????????❤️‍????????????❤️‍????❤️‍????❤️‍????????❤️‍????❤️‍????❤️‍????????❤️‍????❤️‍????????❤️‍????????❤️‍????❤️‍????❤️‍????❤️‍????????❤️‍????❤️‍????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????❤️❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????❤️????
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-07-06 15:29:02
Great , never hold withdrawal , regulated platform for Binary ........
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-07-06 06:05:34
So far been over 2 months and this platform is compared to another one I was with. Few traders complain because they didn't follow agreement rules then accounts are banned but follow the rules and you don't need to worry. I wish I'd found a pocket option earlier than using bad ones,
Thank you, guys, a great platform
Support always fixes my problems withdrawal doesn't even take days and staff always reply on time
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-07-06 03:17:20
Pocket option best platform I love this because they showed me how to make money from any where in the world
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-07-05 15:06:52
Great platform for traders, I've been trading with them for a few years now and their support team is also great. If your a trader this is a must use platform, simple for every trader.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-07-05 08:31:54
very halpfull and trust platform
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-07-05 07:53:58
I am using this application from past 2 years
best platform for trading
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original

Trimiteți o recenzie pentru Pocket Option

Vă rugăm să rețineți

Trebuie să fiți un utilizator verificat pentru a trimite o recenzie