Motorul optimizat de randare a graficelor reduce timpul de încărcare și mărește durata de viață a bateriei cu până la 25%.

Recenzii reale 2024

Feedback-ul dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de tranzactionare mai buna, adaptata in mod specific nevoilor dvs.. Vizualizati evaluarile si lasati-va propriile sugestii. Apreciem parerea dumneavoastra!

Recenziile Clienților

2023-01-10 21:04:04
The beat Broker i have seen and enjoyed is pocket option. I loved it its my recommendation for others looking for a binary option broker.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-10 04:39:56
This is the best binary option broker I have ever used. The platform is reliable, easy to use and orders are executed instantly. Withdrawals the most important thing here are relatively fast, just need to verify your identity before sending a withdrawal request. Moreover, the indicators available are great, they offer tournaments for free to win real money prices which is perfect.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-10 00:56:39
Booty
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-09 15:13:27
this is a great platform, easy to deposit or withdraw. love to use it.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-09 10:30:31
Newbie here & still figuring things out bit it has been really interesting & somewhat profitable experience depends on ur vantage point
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-08 06:25:59
Great way to make some side cash!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-08 00:45:58
I really like the platform, it has no problems with deposits and withdrawals. Also very easy to use.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-07 15:21:05
Loaded with features! Very "newby friendly". Thumbs up for PO!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-07 14:57:05
Loving it so far! I'll keep you posted
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-07 14:48:32
One of the best platform I've ever used. Go PO!!!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original

Trimiteți o recenzie pentru Pocket Option

Vă rugăm să rețineți

Trebuie să fiți un utilizator verificat pentru a trimite o recenzie