Motorul optimizat de randare a graficelor reduce timpul de încărcare și mărește durata de viață a bateriei cu până la 25%.

Recenzii reale 2024

Feedback-ul dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de tranzactionare mai buna, adaptata in mod specific nevoilor dvs.. Vizualizati evaluarile si lasati-va propriile sugestii. Apreciem parerea dumneavoastra!

Recenziile Clienților

2023-02-14 19:30:58
This platform is very easy to use and has many indicators. That's why I chose this platform.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-13 20:17:24
Besides the bug here and there with the app, I am really liking the ease of use and options trading.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-13 16:56:41
Excellent service and trustworthy platform.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-12 20:33:24
Good Binary options trading platform where services are very quick and withdrawls also very fast.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-12 18:07:31
AMAZING
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-11 15:46:13
Pocket option is very good broker .Fast deposit and withdrawls ..Customer support is top notch..Uid - 36507674
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-11 11:34:28
I HAVE WITHDRAW 200$ BUT IN MY POCKET OPTION ID 689$ AVAILBLE ON THAT TIME BUT MY WITHDRAWAL DECLINED VERY DISAPPOINTED
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-11 09:15:12
I recieved a mail saying you have got a gift of 75$ bonus direct to your account. I tried to claim it but than it got disappeared. I try to contact customer service they told md it was created to your account and was used.
I checked every single transaction, gift history, purchase i claimed, bonus I claimed I didn't find it anywhere.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-11 06:30:06
Love this app
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-02-11 02:09:28
Too laggy.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original

Trimiteți o recenzie pentru Pocket Option

Vă rugăm să rețineți

Trebuie să fiți un utilizator verificat pentru a trimite o recenzie