Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2023-09-12 05:33:12
Support response is very fast, withdrawal is no problem. But it takes quite a long time to verify your identity. But I still believe in this broker because my friends play with no problems at all. And I hope there is no problem with me either.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-11 12:00:37
Good trading platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-11 03:32:19
Great platform to trade
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-10 03:20:19
Thanks you pocket
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-09 23:02:52
Best binary option platform with all trading advantage and require indicators. fast deposit in instant. recommended platform.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-09 19:49:06
best platform for trading
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-09 13:06:54
Best binary option platform. Fast deposit and withdrawal compare to other binary platform.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-09 06:45:22
Best binary option platform. Fast deposit and withdrawal compare to other binary platform.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-08 22:50:09
Some time withdrawal make some problems by provider side otherwise very good
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-08 22:28:19
Have been trading with PO for almost a year . It has everything you can ask for... Demo Account, up to date market news, easy deposit and withdrawals. A super trading interface with all the tools you need. I'd recommend PO to anyone looking for a trading platform for skilled or beginners. There are many brokers out there, this has everything you would need to get you educated and trained and making $$$. And 24/7 friendly and efficient support team and a cool community too.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla Pocket Option

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem