Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2020-09-16 04:05:53
very good trading on demo for a couple months before putting in money
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2020-09-14 20:21:44
very smooth trading here ,i like to trade here b ... all okay.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2020-09-14 14:53:14
Pocket option is ok but I would like to see the ability to change the period on the fractal indicator for Binary. There are other platforms who offer this and I think it would be a great feature to have
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2020-09-07 21:32:24
I recommend this platform for binary trading.
One suggestion for the android app, add some notifications for closed trades
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2020-09-06 16:23:48
pocket option is the greatest website for trading HFX!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2020-09-02 03:57:17
The platform is easy to use. I had no problem depositing or withdraw my money. Most of all I like the demo account where I can practice without any problems before starting the turnover of real money.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2020-08-30 16:26:30
Best Broker ever!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2020-08-22 15:19:52
Amazing platform. Highly recommended for people that wants to trade binary options.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2020-08-20 18:25:22
Pocket Options platform is much more advanced then my last broker in a good way! Absolutly love there layout and easy to use surface. Very user friendly and im very happy all together with the withdraw and deposits time.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2020-08-09 22:40:23
many bonusses included
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan