Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2021-05-14 16:34:46
Going to s get that $$$
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-05-12 14:08:03
Very nice sir.this plat form.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-05-12 03:59:08
NOT A BAD PLATFORM FOR BEGINNERS
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-05-11 01:33:16
I love this platform! I do wish you would add the Chande Momentum Oscillator and the Fisher Transform to the Indicator list!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-05-07 13:03:04
Deposited Bitcoin into my account and still haven’t received it
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-05-05 16:14:20
Goodmorning would just like some guidance on getting the bonus because I'm kinda confused
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-05-05 01:41:55
Good customer service, excellent platform for trading, and plenty of extra bonuses and tournaments definitely make it a plus. Only reason I did not provide 5 star is because of the lag of some trades are anywhere from 2 to 10 seconds that I experience from time to time with trades. Other than that I am enjoying using this broker.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-05-04 13:57:07
I like Pocket Option platform, it has almost everything and I
whish I could deposit fund and start trading and also I like to see if the Ethereum and all cryptocurrency can be start trading in Pocket Option.
thank you
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-05-04 07:13:34
A great way to make profits
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-05-03 21:00:30
definitely should have rollover for perfect 5
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan