Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2022-07-09 21:07:44
Honestly im addicted lmfao... best binary trading app so far
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-07-07 00:01:25
if you cam conquer your emotions and manage your account, pocket options is great
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-07-05 12:50:33
Great Platform and I will be using this platform to trade for the rest of my life
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-07-04 07:41:22
Awesome platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-07-03 02:26:41
Very interesting trading application
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-07-02 18:15:01
It is a great platform to use especially for ones like myself who just started learning to trade. The demo account and copy trading has been great for me.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-07-02 05:28:16
Excellent
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-07-02 01:26:27
Wonderful app what a interface to trade i really liked pocket option developers love u guys keep growing and make us grow having a wonderful experience in pocket option no broker provide 92% payout thanks to PO..Most trusted world largest Binanry &forex trading flatform.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-06-30 13:12:57
weekend contests and tournaments are fun
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-06-30 10:49:35
I just started using PocketOption a few days ago. From deposits to trades and withdraws everything worked smooth. What i would like, is more indicators on the app and more otc stocks to trade.
I will keep using it for sure.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan