Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2023-11-26 21:46:37
Hii i am leena verma and i won the prize 125$ I am so happy and please explore and visit pocket option
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-11-26 21:19:13
Good app very easy to learn
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-11-26 14:52:46
Very kind and humble executives always for support. I like the platform UI and aesthetics as it provides more easiness in placing trades and very user friendly platform.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-11-26 14:34:09
Good app, with a nice support system for beginners.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-11-26 14:04:50
It’s very helpful pocket options.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-11-26 12:51:01
Most modern and features rich trading platform.Trading and withdrawals are super fast.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-11-25 21:47:46
Good app
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-11-25 16:44:28
I have tried using many binary options brokers, but I keep coming back to Pocket Option because it has proven to be the best of them all! Easy deposits and withdrawals, amazing trading interface, and quick live chat support.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-11-25 12:14:08
I used to be on other broker but a friend proposed me to try PO TRADE, i did, and its
ten times better, has a lot of options and assets.

i think PO TRADE platform is the best broker.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-11-24 15:41:10
Best Trading Site In World my opinion
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik