Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Real reviews 2023

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2022-06-23 01:29:15
Great platform with a huge range of useful additional features!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-22 07:34:04
Pocket option is a reliable trading platform and it is trusted. It also has excellent support. I recommend this broker to people. Pocketoption is good place for trading. Best platform . i like Pocketoption. Good luck all UID1982001
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-22 07:30:57
It's a good app
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-21 14:10:17
Personally, I like trading using pocket options. It's an intriguing platform with useful functions like copying and even wonderful incentives. I tested many firms before settling on the pocket option. I recommend that everyone trades on this platform; you will not be disappointed; it is a wonderful firm. 30793602 UID
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-20 08:13:39
very good supports team just a bit unlucky lately
all good be happy enjoy
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-19 22:59:15
Best broker hands down!!!!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-17 00:18:59
Parabéns pela plataforma estarei sempre na plataforma muito boa mesma a plataforma pra depositar e muito rapido e pra sacar tambem
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-16 11:16:13
Good broker
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-15 15:56:50
I'm in the U.S. and this is absolutely the best platform in my opinion. I continue to enjoy trading here and really love the perks of this platform as well.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-14 20:59:12
BEST Platform :)
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za PO TRADE

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik