Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2023-01-18 02:55:55
I love pocket option
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-17 21:40:58
best Binary broker!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-16 19:19:40
Best binary broker in the world
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-15 08:59:14
I absolutely love Pocket Options!! My go to USA platform.. Lots of different social stuff, and good earning bonuses.. Uid: 11241307
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-14 18:18:33
The interface is the smoothest, fastest one I've tried. And the overall website is both visually stunning, and also jam packed with lil' "nice touch", cool things that none of the other sites have. Not as far as I've seen anyway, I mean... collecting the Gems, copying the trades, free tournaments... this site's the best! Just try the Demo, you'll see..
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-14 13:35:34
جميله جدا
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-13 23:18:18
A very wonderful platform love❤️❤️A very cool platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-13 20:41:36
easy to use platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-13 06:38:56
An honest and reliable platform, in addition to the support in it is fast, it takes less than 6 hours to respond to your request, and withdrawal requests are also fast, taking less than 6 hours, it is one of the best platforms that I have traded on
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-01-12 21:20:52
user37756889 منصة جيدة للمتداولين ممتازة لقد ححققت ارباح جيدة
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik