Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2022-10-20 09:35:13
Best platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-10-20 07:47:08
Reliable platform!! I learnt trading and start earning using Pocket option 5 stars
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-10-19 19:58:02
Nice company and the most beautiful thing the trading process
I like pocket option so much highly recommended this company
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-10-19 09:41:58
this is the good platform to earn and doing work confident
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-10-17 14:06:47
Nice app very quickly alll thank you so much
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-10-17 05:36:52
Amazing platform. I absolutely kove PocketOption!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-10-16 19:10:35
Its a good platform to trade on although i consider myself to still be new at it i have no complaints
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-10-16 18:21:20
Amazing platform. I absolutely love PocketOption!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-10-15 10:39:07
Definitely a Great Platform to trade ! P.O. is one the biggest & best brokers that I highly recommend to everyone to not only invest ; but to find the love within your work & effort of learning what the market is all about! Peace & Love!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-10-14 23:09:23
The only thing that would make the platform over all better is being able to withdraw sooner, meaning within the hour or up to 4 hours but besides that ….Great platform I will recommending it to every one I know!!!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik